Νέες εγκαταστάσεις διαφημιστικών οθονών σε διαγνωστικά κέντρα

την .

Ψηφιακή Σήμανση στην Κοσμοιατρική

Συνεχίζοντας την επιτυχή ανάπτυξη δικτύων διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης σε διαγνωστικά κέντρα, η Intelligent Media υλοποίησε 3 επιπλέον έργα, εγκαθιστώντας οθόνες και players ψηφιακής σήμανσης.

Τα κέντρα στα οποία έγιναν οι εγκαταστάσεις ήταν τα ακόλουθα:

1. ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΟΥ στη Νάουσα της Πάρου

2. ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ στην Πλατεία Κολιάτσου

3. ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΑΤΣΗ στον Πειραιά

Η Intelligent Media ανέλαβε την προμήθεια του εξοπλισμού και την παραγωγή του εξειδικευμένου περιεχομένου για όλα τα ανωτέρω δίκτυα, ενώ είναι υπεύθυνη για τη συνεχή διαχείρισή του. Επιπλέον, έχει αναλάβει και την τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού.

Οι εν λόγω υλοποιήσεις εφαρμογών ψηφιακής σήμανσης σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, αποδεικνύουν περαιτέρω την δυναμική και την αποτελεσματικότητα που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο μέσο για παρόχους υπηρεσιών υγείας, είναι πρόκειται για ένα νοσοκομείο, μία κλινική ή ένα διαγνωστικό κέντρο. Η δυναμική παρουσίαση του περιεχομένου και η προβολή του με κριτήρια χρονικά, αλλά και ανάλογα με το τμήμα στο οποίο αναμένει ο πελάτης ή ο επισκέπτης, δίνει την δυνατότητα για εξαιρετικά στοχευμένη επικοινωνία των μηνυμάτων. Αυτή η στόχευση είναι ο κρίσιμος παράγοντας που επιτρέπει τον αποτελεσματικό σχεδιασμό ενεργειών marketing από τον πάροχο και την αύξηση των πωλήσεων και της πελατειακής πιστότητας.

Η Intelligent Media, με την τεράστια εξειδίκευση που έχει αποκτήσει στον συγκεκριμένο τομέα, συνεχίζει να προσφέρει λύσεις αιχμής, πάντα στο μικρότερο δυνατό κόστος, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την απόδοση της επένδυσης (ROI, return-on-investment).

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Νέες εγκαταστάσεις διαφημιστικών οθονών σε διαγνωστικά κέντρα