Νέα συνεργασία της Intelligent Media με τα supermarket Lidl Hellas

την .

lidl ψηφιακή σήμανση

Το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Attica Group το οποίο διαχειρίζεται εμπορικά,  αποκλειστικά η  Intelligent Media, επέλεξαν τα supermarket Lidl Hellas για την καλοκαιρινή προώθηση των καταστημάτων τους που βρίσκονται σε προορισμούς που προσεγγίζουν τα πλοία Blue Star Ferries. Η προώθηση και προβολή των σποτ θα διαρκέσει 5 μήνες, από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο.

Η προώθηση γίνεται με τέσσερα διαφορετικά σποτ, τα οποία προβάλλονται ανάλογα με τον προορισμό του κάθε πλοίου και τα καταστήματα που η εταιρεία διαθέτει σε αυτόν. Βασικοί προορισμοί που στοχεύονται είναι η Κρήτη, οι Κυκλάδες, η Σάμος, η Ρόδος, η Χίος και η Μυτιλήνη.

Με τον διαχωρισμό στο περιεχόμενο προβολής, τα supermarket Lidl Hellas, επιτυγχάνουν την απόλυτη στόχευση του κοινού τους, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα επίσκεψης ενός επιβάτη σε κάποιο κατάστημα με την αποβίβασή του από το πλοίο ή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον προορισμό της επιλογής του.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Νέα συνεργασία της Intelligent Media με τα supermarket Lidl Hellas