Λύσεις

Λύσεις

Διαχείριση meeting rooms

Image

Η συνδεσιμότητα είναι ζωτικής σημασίας για τη σύγχρονη εργασιακή καθημερινότητα. Κάθε εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στην αποδοτικότητα θα πρέπει επίσης, να υιοθετήσει σύγχρονες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων και των οθονών ψηφιακής σήμανσης στα Meeting Rooms. Άλλωστε, όσο πιο περίπλοκο και δυναμικό γίνεται το έργο που πρέπει να παράξει μια εταιρεία, τόσο θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί ανάλογα και το εργασιακό περιβάλλον.

Οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης στα Meeting Rooms είναι μια ιδανική λύση για την βελτίωση των επικοινωνιών σχετικά με διαθεσιμότητα και την χρήση των αιθουσών. Αυτές οι μικρές οθόνες τοποθετούνται έξω από τις αίθουσες συσκέψεων.

Οφέλη Ψηφιακής Σήμανσης στη διαχείριση των Meeting Rooms

Η ψηφιακή σήμανση σε αίθουσες συνεδριάσεων βοηθά στην αποφυγή επικαλυπτόμενων δεσμεύσεων για μία συγκεκριμένη αίθουσα, επιτρέποντας στους υπαλλήλους σας να βλέπουν εύκολα και γρήγορα ποιες αίθουσες είναι διαθέσιμες και να τις δεσμεύουν εκ των προτέρων ή επιτόπου.

Οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης διασυνδέονται άψογα με την τεχνολογία που ήδη γνωρίζουν και αγαπούν οι υπάλληλοί σας, όπως εφαρμογές ημερολογίου, εφαρμογές για κινητά και λογισμικά κατευθυνσιοδότησης. Το interface θα πρέπει να ελκύει την προσοχή του χρήστη για να μπορεί, με μια ματιά, να ελέγχει τη διαθεσιμότητα των meeting rooms. Σκοπός είναι, να μπορούν οι υπάλληλοι να κάνουν γρήγορα την κράτησή τους και να ελευθερώνουν τον χώρο για τους άλλους.

Με την εφαρμογή ενός συστήματος κρατήσεων (Google/ Outlook Calendar) μπορείτε να δείτε την διαθεσιμότητα του Meeting Room που σας ενδιαφέρει. Η αίθουσα συσκέψεων που επιλέγετε “κρατείται” κατά τη στιγμή της επιλογής της από τον υπεύθυνο της συνάντησης και οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μια ειδοποίηση για την ώρα και την αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί το meeting.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να προσδιορίσετε την δυναμική των αιθουσών, με σκοπό οι μεγάλες αίθουσες να μην χρησιμοποιούνται για ολιγομελείς συναντήσεις.

«Το 40% των εργαζομένων σπαταλάει έως και 30 λεπτά την ημέρα για την αναζήτηση διαθέσιμου χώρου με σκοπό να πραγματοποιήσει μια συνάντηση. Ταυτόχρονα, το 70% της ημέρας οι αίθουσες συναντήσεων παραμένουν ανεκμετάλλευτες»

 

Πηγή: Steelcase Workplace Survey

Θέλετε μία προσφορά; Μιλήστε μας

Παρακαλούμε πείτε μας το όνομά σας

Παρακαλούμε πείτε μας το e-mail σας

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι 10ψήφιος αριθμός χωρίς κενά

Εισάγετε 10ψήφιο αριθμό χωρίς κενά

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει

Invalid Input

Image

Ο μεγαλύτερος πάροχος
Ψηφιακής Σήμανσης
στην Ελλάδα

Head Office

Κώστα Βάρναλη 54,
Χαλάνδρι, 15233

Επικοινωνία

+30 210.68.56.820
info@intelligentmedia.gr

Business units of Intelligent Media

Ρυθμίσεις Cookies