Λύσεις

Λύσεις

Διαφημιστικές Εφαρμογές

Image

Οι τεχνολογίες ψηφιακής σήμανσης χρησιμοποιούνται σε πολλές εφαρμογές παγκοσμίως και έχουν υιοθετηθεί από επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας για πληθώρα χρήσεων. Οι διαφημιστικές εφαρμογές της ψηφιακής σήμανσης αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό αυτών. Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένος κατάλογος των εφαρμογών των τεχνολογιών αυτών, παρακάτω παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες διαφημιστικές εφαρμογές.

Προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων: Όταν ένα δίκτυο βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο, ο οποίος προσελκύει μεγάλους όγκους κοινού, τότε η ψηφιακή σήμανση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, σε συνδυασμό με την παροχή πληροφοριών για το συγκεκριμένο περιβάλλον ή αυτόνομα. Το αν παράλληλα με τα διαφημιστικά μηνύματα προβάλλονται πληροφορίες και άλλο περιεχόμενο, εξαρτάται κυρίως από τον χρόνο αναμονής του κοινού στον χώρο. Η διαφημιστική εκμετάλλευση των δικτύων ψηφιακής σήμανσης δημιουργεί την υποκατηγορία των διαφημιστικών δικτύων ψηφιακής σήμανσης. Τα δίκτυα αυτά είναι μία ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία παγκοσμίως, καθώς οι διαφημιζόμενοι ανακαλύπτουν τη δυναμική του νέου μέσου, το οποίο τους παρέχει τη δυνατότητα να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους σε μεγάλο όγκο κοινού με σχετικά μικρό κόστος εμφάνισης και πολύ μεγάλη ευελιξία όσον αφορά παραμέτρους όπως η συχνότητα προβολής, το προβαλλόμενο διαφημιστικό και οι ώρες προβολής. Ο τομέας αυτός αναφέρεται ως συνήθως με την Αγγλική ορολογία Digital-out-of-home (DOOH).

In-Store marketing: Η ψηφιακή σήμανση χρησιμοποιείται ευρέως σε παγκόσμια κλίμακα για προωθητικές ενέργειες in-store. Σε αυτή την περίπτωση, το μέσο χρησιμοποιείται από καταστήματα λιανικής για να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες τους, αλλά και για να προβάλλουν διαφημιστικά μηνύματα τρίτων εταιρειών, οι οποίες πιθανότατα διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω των συγκεκριμένων σημείων λιανικής πώλησης. Μεγάλη ανάπτυξη παρουσιάζεται επίσης στην ανάπτυξη σύνθετων λύσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν συνδυασμό τεχνολογιών ψηφιακής σήμανσης και άλλων τεχνολογιών, κυρίως από τον τομέα των κινητών συσκευών (mobile devices).

Ζούμε, πλέον, στον κόσμο της πληροφορίας και της διαφήμισης. Η διατήρηση και ενημέρωση της διαφημιστικής προβολής  είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης καμπάνιας. Με την ψηφιακή σήμανση, μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικά δίκτυα διαφημίσεων και να αυξήσετε την απόδοση επένδυσής σας. Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με σκοπό να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση ψηφιακής σήμανσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Θέλετε μία προσφορά; Μιλήστε μας

Παρακαλούμε πείτε μας το όνομά σας

Παρακαλούμε πείτε μας το e-mail σας

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι 10ψήφιος αριθμός χωρίς κενά

Εισάγετε 10ψήφιο αριθμό χωρίς κενά

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει

Invalid Input

Image

Ο μεγαλύτερος πάροχος
Ψηφιακής Σήμανσης
στην Ελλάδα

Head Office

Κώστα Βάρναλη 54,
Χαλάνδρι, 15233

Επικοινωνία

+30 210.68.56.820
info@intelligentmedia.gr

Business units of Intelligent Media

Ρυθμίσεις Cookies