Κανάλι ψηφιακής σήμανσης στο οδοντιατρικό κέντρο Eurodentica από την Intelligent Media

την .

Eurodentica ψηφιακή σήμανση

Η Intelligent Media ανέλαβε τη μετατροπή της συμβατικής τηλεόρασης του οδοντιατρικού κέντρου Eurodentica σε κανάλι ψηφιακής σήμανσης. Μέσω του καναλιού ψηφιακής σήμανσης, το οδοντιατρικό κέντρο απέκτησε το δικό του, ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, αποκτώντας τη δυνατότητα να προβάλλει ό,τι θεωρεί πιο στοχευμένο περιεχόμενο για τους επισκέπτες του.

Μέσω του καναλιού, δίνεται η δυνατότητα προβολής επιλεγμένου περιεχομένου το οποίο μπορεί να ενημερώνει, να εκπαιδεύει αλλά και να ψυχαγωγεί τους επισκέπτες σχετικά με παθήσεις, υπηρεσίες του οδοντιατρικού κέντρου, tips, ή ακόμα και ενδιαφέροντα video παντός περιεχομένου. Σκοπός του είναι να δώσει αξία στην αναμονή των επισκεπτών, να κάνει το χρόνο αναμονής τους να φαντάζει μικρότερος, αλλά και να προωθεί αποτελεσματικά το σύνολο των υπηρεσιών του κέντρου.

H Intelligent Media ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία του καναλιού ψηφιακής σήμανσης καθώς και την αποκλειστική διαχείριση περιεχομένου.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Κανάλι ψηφιακής σήμανσης στο οδοντιατρικό κέντρο Eurodentica από την Intelligent Media