Κανάλι ψηφιακής σήμανσης από την Intelligent Media για το διαγνωστικό κέντρο Ιάκεντρο

την .

Iakedro ψηφιακή σήμανση

Στη δημιουργία ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού ψηφιακής σήμανσης προχώρησε το διαγνωστικό κέντρο Ιάκεντρο, εμπιστευόμενο την καινοτόμα λύση της Intelligent Media.

Η ανάγκη του για την απόλυτα στοχευμένη προβολή περιεχομένου στους επισκέπτες του και βελτιστοποίηση της επικοινωνιακής του στρατηγικής , το οδήγησε στην αναζήτηση της καταλληλότερης λύσης. Επιλέγοντας έτσι, για την επίτευξη των στόχων του την Intelligent Media, προχώρησε στη δημιουργία του καναλιού ψηφιακής σήμανσης.

Το κανάλι προβάλλει ψυχαγωγικό περιεχόμενο το οποίο στοχεύει στη μείωση του αντιλαμβανόμενου χρόνου αναμονής των επισκεπτών, καθώς και προωθητικό υλικό  των υπηρεσιών του, στοχεύοντας έτσι να αυξήσει τη ζήτηση αυτών.

Το συγκεκριμένο κανάλι προβάλλει επίσης διαφημιστικό υλικό προϊόντων τα οποία απευθύνονται άμεσα στις ανάγκες των επισκεπτών του.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Κανάλι ψηφιακής σήμανσης από την Intelligent Media για το διαγνωστικό κέντρο Ιάκεντρο