Καμπάνιες ευαισθητοποίησης κοινού στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης κλινικών, διαγνωστικών κέντρων και φαρμακείων

καμπάνιες disease awareness στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης

Η Intelligent Media διατηρεί το μεγαλύτερο δίκτυο οθονών ψηφιακής σήμανσης (οθόνες εξειδικευμένου τηλεοπτικού προγράμματος σε χώρους αναμονής) σε παρόχους υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας στην Ελλάδα. Μετά από 12 χρόνια δραστηριοποίησης στον κλάδο της υγείας, το δίκτυο μας αποτελείται από εγκαταστάσεις σε μεγάλες ιδιωτικές κλινικές όπως το ΜΗΤΕΡΑ, ΙΑΣΩ, Ευρωκλινική, Γένεσις, Metropolitan, ΙΑΣΩ General, Mediterraneo, κ.α. Επίσης, ανάλογες εγκαταστάσεις έχουν γίνει και σε μεγάλες αλυσίδες διαγνωστικών όπως Affidea, Ιατρική Διάγνωση, Διάγνωση, Euromedica, κ.α.

Οθόνες ψηφιακής σήμανσης έχουν εγκατασταθεί όχι μόνο σε μεγάλες και μεσαίες ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα αλλά και σε ιδιωτικά ιατρεία και ένα δίκτυο 800 περίπου φαρμακείων.

Το σύνολο των προαναφερθέντων εγκαταστάσεων, επιτρέπει την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων αλλά και καμπανιών ευαισθητοποίησης του κοινού (Disease Awareness campaigns) σε πολύ συγκεκριμένο, στοχευμένο αλλά και ταυτόχρονα πολύ μεγάλο σε αριθμό κοινό.

Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου δικτύου για φαρμακευτικές εταιρείες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν ανάλογες καμπάνιες, είναι προφανές. Η συχνή επανάληψη του μηνύματος, ο αριθμός των οθονών, οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής, το περιβάλλον, καθώς και ο μεγάλος όγκος του κοινού, είναι παράγοντες που καθιστούν το συγκεκριμένο μέσο ιδανικό για την προβολή ανάλογων ενεργειών.

Οι οθόνες του δικτύου μας είναι στρατηγικά τοποθετημένες στους χώρους αναμονής των οργανισμών, κλινικών και ιατρείων, έτσι ώστε να επικοινωνούνται τα μηνύματα των προβαλλόμενων εταιρειών σε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες, ασθενείς αλλά και ιατρούς.

Η στρατηγική τοποθέτηση των οθονών, επικοινωνεί τα μηνύματα σε ένα κοινό το οποίο είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό έτοιμο να δεχθεί ένα μήνυμα σχετικό με την υγεία του και να ζητήσει να μάθει περισσότερες πληροφορίες από τον ιατρό του. Η προβολή της καμπάνιας στα συγκεκριμένα σημεία, αυξάνει κατακόρυφα το ποσοστό ανάκλησης του μηνύματος αλλά και το ποσοστό αυθόρμητης επαφής και πληροφόρησης του κοινού από τους ιατρούς. 

Και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του δικτύου μας; Έχετε την επιλογή να διαλέξετε όποιο συνδυασμό κλινικών, διαγνωστικών, ιατρείων ή φαρμακείων εσείς επιθυμείτε και θεωρείτε μεγαλύτερης στρατηγικής σημασίας, αλλά και την επιλογή προβολής στο σύνολο του δικτύου! Σκεφτείτε το ποσοστό επιτυχίας της καμπάνιας σας, αν προβαλλόταν ταυτόχρονα σε όλο μας το δίκτυο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα διαφημιστικής αποτελεσματικότητας του δικτύου ψηφιακής σήμανσης που πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ, 46% του κοινού θυμήθηκε την προβολή καμπάνιας ευαισθητοποίησης κοινού σχετικής με τον ιό HPV, ενώ το ποσοστό αυξάνεται στο 62% στο κοινό που παραμένει στον χώρο περισσότερο από 3 ώρες

Παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιες καμπάνιες ευαισθητοποίησης κοινού που έχουν προβληθεί στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media.

Pfizer

Καμπάνια ευαισθητοποίησης κοινού για τη συμμόρφωση στη φαρμακευτική αγωγή

Roche Diagnostics

Καμπάνια ευαισθητοποίησης κοινού κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

 

Mylan

Καμπάνια ευαισθητοποίησης κοινού για τον εμβολιασμό ενηλίκων

Pfizer

Καμπάνια ευαισθητοποίησης κοινού κατά του πνευμονιόκκοκου

 
 

Εκμεταλλευθείτε τον πλέον δυναμικό και σχετικό τρόπο προβολής για την καμπάνια σας.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος

Καλέστε στο 210 6856820 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας καλέσουμε.

 

Όνομα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

Όνομα εταιρείας(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα της εταιρείας σας

Το e-mail σας(*)
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail.

Το τηλέφωνό σας(*)
Συμπληρώστε τον 10ψήφιο τηλεφωνικό σας αριθμό

Είσαστε robot?

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Καμπάνιες ευαισθητοποίησης κοινού στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης κλινικών, διαγνωστικών κέντρων και φαρμακείων