Καμπάνια Google AdWords για τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, από την idcs

την .

Καμπάνια Google AdWords για τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, από την idcs

Η idcs σχεδίασε και υλοποίησε online ενέργεια για τα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, χτίζοντας μία πολύ στοχευμένη καμπάνια Google AdWords, με στόχο την εγγραφή νέων παιδιών στον παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο των εκπαιδευτηρίων. Η καμπάνια «έτρεξε» μόνο την περίοδο των εγγραφών.

Η καμπάνια αυτή, στόχευε αποκλειστικά και μόνο γονείς οι οποίοι ζούσαν σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής και είχαν παιδιά σε ηλικία παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου. Η γεωγραφική στόχευση, επιτεύχθηκε με τη χρήση του εργαλείου geolocation που προσφέρει η Google.

Για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της καμπάνιας και για να επιτευχθούν σε μεγαλύτερο ποσοστό οι στόχοι που είχαν τεθεί, βελτιστοποιήθηκαν οι σελίδες προορισμού (landing pages) των δύο τμημάτων έτσι ώστε να είναι πολύ εύκολο στον γονιό/χρήστη, είτε να κάνει απευθείας εγγραφή είτε να θέσει τυχόν ερωτήσεις του.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Καμπάνια Google AdWords για τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, από την idcs