Η VivaPharm στην Intelligent Media για την ετήσια προβολή της στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης των κλινικών και διαγνωστικών κέντρων

την .

VivaPharm psifiaki simansi

Το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media εμπιστεύθηκε η VivaPharm για την προβολή της και την προώθηση των προϊόντων της. Πιο συγκεκριμένα, από τα δίκτυα που διαχειρίζεται εμπορικά η Intelligent Media, η VivaPharm επέλεξε αυτό των κλινικών και διαγνωστικών κέντρων, καθώς αποτελεί το πιο στοχευμένο μέσω προβολής για την κατηγορία των προϊόντων που διαθέτει. Η προβολή έχει ετήσια διάρκεια στην πλειοψηφία των κλινικών που προβάλλεται.

Πιο συγκεκριμένα, οι κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα που η VivaPharm επέλεξε για την προβολή της είναι τα Metropolitan, ΙΑΣΩ General, Ευρωκλινική Αθηνών, Κεντρική κλινική, Αθηναϊκή Κλινική, Mediterraneo, Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Διάγνωση, Όμιλος Κεντρική Διάγνωση και Affidea. Το πρόγραμμα 3μηνης προβολής επέλεξε η VivaPharm για την προβολή της στο Υγεία.

 

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η VivaPharm στην Intelligent Media για την ετήσια προβολή της στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης των κλινικών και διαγνωστικών κέντρων