Η Isoplus στη νέα υπηρεσία Smart Advice

την .

isoplus logo psifiaki simansi1

Τη νέα, καινοτόμα υπηρεσία Smart Advice, της οποίας την αποκλειστική διαχείριση έχει η Intelligent Media, επέλεξε η φαρμακευτική εταιρεία Isoplus για την στοχευμένη προώθηση των προϊόντων της στο χώρο των φαρμακείων. Η προβολή γίνεται σε 217 φαρμακεία Α+ κατηγορίας, έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών και θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2018.

Κύριο προτέρημα της υπηρεσίας Smart Advice, είναι η προβολή φαρμακευτικών προϊόντων στο σημείο της πώλησής τους. Η εταιρεία που επιλέγει την προώθηση προϊόντων μέσω της πλατφόρμας, μπορεί να επιλέξει να προβάλλεται σε συγκεκριμένες προϊοντικές κατηγορίες. Στην περίπτωση της Isoplus, τα προϊόντα της προβάλλονται σαν προτάσεις αγοράς, όταν ο πελάτης αγοράσει ένα προϊόν τρίτης εταιρείας, το οποίο σχετίζεται με την κατηγορία της τόνωσης του ύπνου και της μείωσης του στρες.

Η πλατφόρμα Smart Advice, κατατάσσεται στην κατηγορία του cross selling, καθώς κάνει στοχευμένες προτάσεις αγοράς στο σημείο της πώλησης των προϊόντων.

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η Isoplus στη νέα υπηρεσία Smart Advice