Η Intelligent Media, ως χορηγός του Ε.Π.Ο.Φ.Υ. σε εκδήλωση τιμής για τον εργασιακό αθλητισμό

την .

Τη Δευτέρα 3/11/2008 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Λούρος» του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ Εκδήλωση Τιμής για τον Εργασιακό Αθλητισμό, που διοργάνωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος Οργανισμών & Φορέων Υγείας 7Χ7 (Ε.Π.Ο.Φ.Υ). Η Intelligent Media, πάντα υποστηρικτής των κοινωνικά ευαίσθητων  φορέων, επιμελείται, ως χορηγός, το website του Ε.Π.Ο.Φ.Υ. και προβάλει τα νέα του, τόσο στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, όσο και στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ,  μέσω του δικτύου Digital Signage, συμβάλλοντας έτσι στην αναγνωρισιμότητά του από το ευρύ κοινό καθώς και στην ενημέρωση αυτού.

Ο Γενικός Δ/ντής της Intelligent Media κ. Γεώργιος Τσιντζηλώνης απένειμε τα Κύπελλα του Τροπαιούχου και του Φιναλίστ του Καλοκαιρινού Τουρνουά του Ε.Π.Ο.Φ.Υ. 2008, στους αρχηγούς των ομάδων της Numil και του 11880 αντίστοιχα. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η απονομή βραβείων «Συνολικής Προσφοράς στον Εργασιακό Αθλητισμό» σε βετεράνους-αθλητές εργαζομένους απ’ όλες τις εταιρείες του Πρωταθλήματος του Ε.Π.Ο.Φ.Υ. και όχι μόνο. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η προβολή βίντεο-αφιερώματος και η απονομή  στις 4 γυναίκες μεταλλιούχες Ολυμπιονίκες του 2004, που είναι παράλληλα και μητέρες, ως ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τις αξίες που πρεσβεύουν και εμπνέουν όλους εμάς.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η Intelligent Media, ως χορηγός του Ε.Π.Ο.Φ.Υ. σε εκδήλωση τιμής για τον εργασιακό αθλητισμό