Η Intelligent Media χορηγός του Ε.Π.Ο.Φ.Υ. σε εκδήλωση τιμής για τον εργασιακό αθλητισμό

την .

Τη Δευτέρα 1/11/2010 πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση Τιμής για τον Εργασιακό Αθλητισμό, που διοργάνωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος Οργανισμών & Φορέων Υγείας 7Χ7 (Ε.Π.Ο.Φ.Υ). Η Intelligent Media, πάντα υποστηρικτής των κοινωνικά ευαίσθητων φορέων, επιμελείται, ως χορηγός, το website του Ε.Π.Ο.Φ.Υ., www.everygame.gr και προβάλει τα νέα του, τόσο στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, όσο και στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, μέσω του δικτύου Advertising Signage, συμβάλλοντας έτσι στην αναγνωρισιμότητά του από το ευρύ κοινό καθώς και στην ενημέρωση αυτού.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η προβολή βίντεο-αφιερώματος και η απονομή βραβείου σε Έλληνες & Ελληνίδες Ολυμπιονίκες ως ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τις αξίες που πρεσβεύουν και εμπνέουν όλους εμάς. Τις βραβεύσεις έκανε ο Γενικός Δ/ντής της Intelligent Media κ. Γεώργιος Τσιντζηλώνης.

Στα πλαίσια της δεξίωσης που ακολούθησε o κ. Γιώργος Τσιντζηλώνης ανέφερε: “Στηρίζουμε τις αξίες του Εργασιακού Αθλητισμού, γιατί πολύ απλά μας εκφράζουν απόλυτα. Θα είμαστε δίπλα στις ενέργειες του ΕΠΟΦΥ για την προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού, μέσω των διοργανώσεων και των τουρνουά του και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες επιτυχίες και καλή διασκέδαση”

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η Intelligent Media χορηγός του Ε.Π.Ο.Φ.Υ. σε εκδήλωση τιμής για τον εργασιακό αθλητισμό