Η Intelligent Media χορηγός στο 2nd Digital Signage Forum 2008

την .

Στο δεύτερο πανελλήνιο συνέδριο του Digital Signage, που διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week, συμμετείχε η Intelligent Media υπό τη μορφή χορηγού.

Το συνέδριο έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς την 23η Οκτωβρίου του 2008 και παρευρέθησαν όλοι οι εκπρόσωποι των εφαρμογών του Digital Signage. Στο συνέδριο προβλήθηκε δυναμικό video με τα έως τώρα δίκτυα Digital Signage που έχει αναπτύξει η Intelligent Media και παρουσιάστηκε case study  από τον Ιωάννη Σταθόπουλο, Δ/νση Marketing και επικοινωνίας του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ, ο οποίος ανέπτυξε την 3χρονη εμπειρία του αναφορικά με το δίκτυο Digital Signage στο μαιευτήριο.

Το 2nd Digital Signage Forum συγκέντρωσε πλήθος προσκεκλημένων από εταιρίες του χώρου καθώς και από διαφημιστικές εταιρίες και διαφημιζόμενους.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η Intelligent Media χορηγός στο 2nd Digital Signage Forum 2008