Η Intelligent Media στη Σύγχρονη Σχολή Αυγουλέα - Λιναρδάτου

την .

Στη διημερίδα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη» που διοργάνωσε η Σύγχρονη Σχολή Αυγουλέα - Λιναρδάτου, συμμετείχε η Intelligent Media υπό τη μορφή υποστηρικτή. Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της σχολής, 21 & 22 Νοεμβρίου και παρευρέθησαν οι περισσότεροι εκπρόσωποι νέων τεχνολογικών εφαρμογών.

Η Intelligent Media παρουσίασε το Digital Signage στην εκπαίδευση. Η σχολή κατά τη διάρκεια της διημερίδας απέκτησε το δικό της τηλεοπτικό κανάλι όπου επικοινώνησε πληροφορίες για τους επισκέπτες, φωτογραφικό υλικό και videos από εκδηλώσεις. Το Digital Signage δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου καναλιού όπου ο κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός μπορεί να επικοινωνήσει νέα, ανακοινώσεις, δραστηριότητες μαθητών καθώς και live feeds όπως νέα της ημέρας από έγκυρες ειδησεογραφικές πηγές, πρόβλεψη καιρού και πολλά άλλα.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η Intelligent Media στη Σύγχρονη Σχολή Αυγουλέα - Λιναρδάτου