Η Intelligent Media αναπτύσσει webOS digital signage player για τη δημοφιλή πλατφόρμα Xibo

την .

xibo for webos

Η Intelligent Media προχώρησε σε μία συνεργασία παγκόσμιας εμβέλειας με την Αγγλική εταιρεία Spring Signage, διαχειριστή της δημοφιλέστερης open source πλατφόρμας ψηφιακής σήμανσης, Xibo.

Η Intelligent Media, ως authorized LG webOS for Signage solution partner, ανέπτυξε player software για χρήση σε LG System-on-Chip displays. Το software αυτό μπορεί να εγκατασταθεί στα αντίστοιχα digital signage monitors της LG και να εκμεταλλευθεί όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας Xibo.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Intelligent Media εισέρχεται δυναμικά στην ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά του λογισμικού ψηφιακής σήμανσης με ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές δυνατότητες στην απεικόνιση και τον προγραμματισμό περιεχομένου, καθώς και στην ανάπτυξη διαδραστικών σεναρίων. Σκοπός της εταιρείας είναι η συνεχής ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στον τομέα της ψηφιακής σήμανσης με γνώμονα την εφαρμογή τους στην παγκόσμια αγορά.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η Intelligent Media αναπτύσσει webOS digital signage player για τη δημοφιλή πλατφόρμα Xibo