Η Intelligent Media και στο μαιευτήριο Λητώ

την .

Η Intelligent Media ακολουθώντας τους στόχους που έχει θέσει για στρατηγική ανάπτυξη δικτύων digital signage σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, προχώρησε σε μια ακόμη συνεργασία. Το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα δίκτυα των μαιευτηρίων ΙΑΣΩ και ΜΗΤΕΡΑ και των ιδιωτικών κλινικών ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN και ΙΑΣΩ GENERAL.

Από τον Αύγουστο του 2008 ένα δίκτυο οθονών θα είναι σε πλήρη λειτουργία σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Μαιευτηρίου ΛΗΤΩ με το προβαλλόμενο υλικό να περιλαμβάνει ψυχαγωγικά και ενημερωτικά θέματα καθώς και επιλεγμένα διαφημιστικά μηνύματα. H Intelligent Media και με αυτήν την συνεργασία δίνει την δυνατότητα προσέγγισης του επιθυμητού target group (νέοι & μελλοντικοί γονείς) στοχευμένα, δυναμικά και αποτελεσματικά (88% ανάκληση διαφημίσεων, έρευνα μέτρησης αποτελεσματικότητας του μέσου οθονών στο ΙΑΣΩ, Focus Bari 2008). Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 3 μαιευτήρια με τα οποία συνεργάζεται η Intelligent Media, έγινε το 2006 το 79% των γεννήσεων πανελλαδικά όσον αφορά τον τομέα των ιδιωτικών μαιευτηρίων (39.4% Ιασώ, 30.5% Μητέρα, 8.8% Λητώ, ICAP 2007).

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η Intelligent Media και στο μαιευτήριο Λητώ