Η Ascensia επιλέγει για την προβολή της, τη νέα, καινοτόμα υπηρεσία Smart Advice

την .

ascensia smart advice

Η market leader, Ascensia Diabetes Care, μέλος της Panasonic Healthcare Holdings, παγκόσμιας εταιρείας αφιερωμένης στη βελτίωση της υγείας και της ζωής των ατόμων με διαβήτη, επέλεξε τη προώθηση της σε 200 μεγάλα φαρμακεία μέσω της νέας υπηρεσίας Smart Advice. Την εμπορική εκμετάλλευση της υπηρεσίας, κατέχει αποκλειστικά η Intelligent Media.

Η καινοτόμα υπηρεσία Smart Advice, στοχεύει όχι μόνο στην προβολή προϊόντων αλλά και στην αύξηση των συμπληρωματικών πωλήσεων στο χώρο του φαρμακείου, κάνοντας έξυπνες προτάσεις αγοράς στους καταναλωτές μεσώ ενός tablet, την ώρα που βρίσκονται στο ταμείο του φαρμακείου.

Η Ascensia έχει επιλέξει να προβάλλει τα προϊόντα της συνδυαστικά με προϊόντα που αφορούν το διαβήτη και το σάκχαρο στο αίμα, με σκοπό την απόλυτη στόχευση του target group της. Όταν ένας καταναλωτής αγοράζει ένα σχετικό προϊόν σε ένα από τα 200 φαρμακεία, τα προϊόντα της Ascensia εμφανίζονται αυτόματα στο tablet.

Η υπηρεσία Smart Advice,  αποτελεί την πιο στοχευμένη μέθοδο προβολής που μπορεί να επιλέξει μία εταιρεία η οποία διαθέτει τα προϊόντα της στα φαρμακεία, καθώς αυτά προβάλλονται και προωθούνται σε μερικά από τα πιο πολυσύχναστα και μεγάλα φαρμακεία (Α+ κατηγορίας), στο σημείο πώλησης των προϊόντων.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η Ascensia επιλέγει για την προβολή της, τη νέα, καινοτόμα υπηρεσία Smart Advice