Η Τράπεζα Πειραιώς στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media

την .

Τράπεζα Πειραιώς ψηφιακή σήμανση

Το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media επέλεξε η Τράπεζα Πειραιώς για την προβολή και προώθηση του μηνύματος της «Χάρισέ του ένα δώρο που θα το έχει για πάντα». Το μήνυμα επικοινωνεί τη δράση της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία προσφέρει μία Χρυσή Λίρα Αγγλίας ως δώρο γέννησης ή/και βάφτισης. Το μήνυμα απευθύνεται σε νέους γονείς και προβάλλεται σε μερικές από τις μεγαλύτερες μαιευτικές κλινικές όπως το ΜΗΤΕΡΑ, το ΛΗΤΩ, το ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και το ΓΕΝΝΕΣΙΣ Θεσσαλονίκης . Η προβολή του μηνύματος θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του δικτύου ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media, προσεγγίζει με μεγάλη ακρίβεια πολύ μεγάλο μέρος του κοινού της, δηλαδή τους νέους γονείς και συγγενείς, καταφέρνοντας να προωθήσει το μήνυμα της, για το δώρο που προσφέρει στο νεογέννητο παιδί.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η Τράπεζα Πειραιώς στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media