Η ιστοσελίδα της ESTILO-SOLUTIONS στην idcs

Την idcs, business unit της Intelligent Media, εμπιστεύτηκε για τη σχεδίαση της διαδικτυακής της παρουσίας η εταιρεία Estilo-solutions.

Η ιστοσελίδα της ESTILO-SOLUTIONS στην idcs

Η ιστοσελίδα βασίζεται σε δυναμική πλατφόρμα Open Source και ακολουθεί τις αρχές του responsive web design ώστε το περιεχόμενό της να είναι προσβάσιμο από όλες τις κινητές συσκευές αποδοτικά. Επιπλέον, τα κείμενα, οι εικόνες, οι φόρμες επικοινωνίας και η φόρμα εγγραφής στο newsletter, έχουν γίνει με γνώμονα τη φιλικότητα και την ευκολία πλοήγησης καθώς και τη μεγιστοποίηση των διαδικτυακών επικοινωνιών. Τέλος, και με σκοπό τη βελτίωση της προβολής της και της απόδοσης της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης, πραγματοποιήθηκαν ορισμένες βασικές τεχνικές SEO.   

Περισσότερα εδώ

Σχετικά με την Estilo-solutions:

Η Estilo-solutions εδρεύει στη Λάρισα και δραστηριοποιείται στην πώληση επαγγελματικού εξοπλισμού και μηχανημάτων αισθητικής & ιατρικής.

 

Tags: ιστοσελίδα, idcs, estilo-solutions

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
www.intelligentmedia.gr