Η ιστοσελίδα της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ στην idcs

Στην idcs, business unit της Intelligent Media εμπιστεύτηκε η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ το σχεδιασμό και την κατασκευή της εταιρικής της ιστοσελίδας www.elanco.gr, καλύπτοντας όλα τα τμήματα δραστηριοποίησής της.

 Η ιστοσελίδα της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ στην idcs

Η ιστοσελίδα ακολουθεί τις responsive web design σχεδιαστικές τεχνικές που την καθιστά προσβάσιμη από όλες τις συσκευές (smartphones, tablets, smartTV) ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν SEO εργασίες βελτιστοποίησης του κώδικα και του περιεχομένου.

Στο κομμάτι του User Experience (UX) πληροί τις προδιαγραφές για πρόσβαση από άτομα με αναπηρίες βάσει διεθνών οδηγιών του WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) ενώ έχει ενσωματωθεί ειδικός μηχανισμός αναζήτησης που παρέχει στους παραγωγούς τη δυνατότητα να αντιστοιχούν, γρήγορα και εύκολα, φάρμακα με τις καλλιέργειες και τον εχθρό ή ασθένεια που την απειλούν. Τέλος, τριήμερο καιρού έχει αναπτυχθεί και ενσωματωθεί σε όλες τις σελίδες ενημερώνοντας τον παραγωγό βάσει της περιοχής του (αυτόματος εντοπισμός) ή της περιοχής που θα επιλέξει, τις συνθήκες που επικρατούν.

Σχετικά με την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ:

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων από μεγάλες διεθνείς εταιρίες καλύπτοντας τις ανάγκες του Έλληνα παραγωγού στη διαδικασία παραγωγής.

 

Tags: ιστοσελίδα, ΕΛΑΝΚΟ, idcs, user experience,

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
www.intelligentmedia.gr