Ποιοι είμαστε

ποιοι είμαστε intelligent media

Η Intelligent Media είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογίας με εστίαση στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2005 από άτομα με γνώσεις και εμπειρία στους τομείς της τεχνολογίας, του internet, του marketing και της διαφήμισης.  Κύριος στόχος της Intelligent Media, από την έναρξη της λειτουργίας της, ήταν η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διαφήμισης και προώθησης με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογίων. Οι τεχνολογίες αυτές επιτρέπουν την παροχή στους πελάτες νέων διαφημιστικών ευκαιριών, οι οποίες προσφέρουν στόχευση, δυναμική και προσωποποιημένη επαφή με τις αγορές-στόχους, ενώ είναι οικονομικά προσιτές.

Υπηρεσίες ψηφιακής σήμανσης


Η Intelligent Media, ήδη από την αρχή της λειτουργίας της, εισήλθε ιδιαίτερα δυναμικά στον χώρο της ψηφιακής σήμανσης (digital signage), μέσω της ανάπτυξης δικτύων σε χώρους μαζικής προσέλευσης κοινού, κυρίως στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας.  Υλοποίησε το πρώτο ανάλογο έργο το Νοέμβριο του 2005 στη μαιευτική κλινική ΜΗΤΕΡΑ και έκτοτε έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πληθώρα ανάλογων δικτύων. Αν και η Intelligent Media έχει σχεδιάσει και αναπτύξει πληθώρα εφαρμογών ψηφιακής σήμανσης για χρήση σε εταιρικό επίπεδο, η συντριπτική πλειοψηφία των δικτύων που διαχειρίζεται είναι διαφημιστικά δίκτυα ψηφιακής σήμανσης.  Πρόκειται δηλαδή για δίκτυα ψηφιακής σήμανσης τα οποία βασίζονται στα διαφημιστικά έσοδα για τη χρηματοδότηση της λειτουργίας τους, και την επίτευξη κερδών. Τα σημαντικά και συνεχή έσοδα από την Intelligent Media όλα αυτά τα χρόνια απο τα διαφημιστικά δίκτυα που διαχειρίζεται, αλλά και οι διαφημιζόμενοι που τα εμπιστεύονται, απέδειξαν ότι τα δίκτυα ψηφιακής σήμανσης μπορούν να αποτελέσουν ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο για τις εταιρείες που τα λειτουργούν, αλλά και για τους ιδιοκτήτες των χώρων.  Οι πελάτες που εμπιστεύθηκαν τα διαφημιστικά δίκτυα ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media, πέτυχαν μεγάλα οφέλη και πλησίασαν το κοινό τους με ένα τρόπο μη εφικτό μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η Intelligent Media έχει επιτύχει να παρέχει μία πλήρη σειρά λύσεων στον τομέα της ψηφιακής σήμανσης, από τον σχεδιασμό του έργου, την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του εξοπλισμού, την παραγωγή και τη διαχείριση του περιεχομένου, αλλά και τη διαφημιστική εκμετάλλευση των δικτύων που αναπτύσσει. Ο συνδυασμός αυτών των υπηρεσιών είναι μοναδικός για για την Ελλάδα και καθιστά την Intelligent Media τον συνεργάτη που μπορούν να εμπιστευθούν εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους για την ανάπτυξη και διαχείριση έργων ψηφιακής σήμανσης κάθε μεγέθους.

Επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών


Εκτός της ψηφιακής σήμανσης, η Intelligent Media αναπτύχθηκε επίσης σημαντικά στον τομέα της ενοικίασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού για κάθε είδους εκδήλωση, καθώς και στον τομέα των επαγγελματικών εγκαταστάσεων οπτικοακουστικού εξοπλισμού για κάθε ανάγκη.  Πέραν αυτών, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα της παροχής και εγκατάστασης εξοπλισμού παρακολούθησης και καταγραφής. Σημαντικό τομέα δραστηριοποίησης αποτελεί για την Intelligent Media, η παραγωγή περιεχομένου, κυρίως για δίκτυα ψηφιακής σήμανσης.

Νέα business units


Από το 2010, η Intelligent Media λόγω της αφοσίωσης στις νέες τεχνολογίες και στην καινοτομία στο χώρο του marketing και της διαφήμισης, προχώρησε στην ίδρυση ανεξάρτητων business units με σκοπό την πληρέστερη εξυπηρέτηση ενός μεγαλύτερου αριθμού εταιρικών πελατών.

Η κατασκευή και το λανσάρισμα του www.babyzone.gr, ενός website για την έγκυο, τη μητέρα, το παιδί και την οικογένεια, σήμανε το πρώτο ανεξάρτητο business unit για την Intelligent Media.  Το babyzone είναι σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά websites στο είδος του, και μαζί με τα διαφημιστικά δίκτυα ψηφιακής σήμανσης σε μαιευτικές κλινικές, αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό για τη στόχευση ενός πολύ δυναμικού κοινού.

Εν συνεχεία, και πάλι το 2010, η Intelligent Media, προχώρησε στην ίδρυση της idcs (Intelligent Digital Content Services), ενός business unit με δραστηριότητες που καλύπτουν τον τομέα των online media.  Σκοπός της ανάπτυξης της idcs είναι η πληρέστερη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της εταιρείας, αλλά και η ανάπτυξη νέου πελατολογίου. Η idcs είναι επίσης υπεύθυνη για όλη τη διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού για εφαρμογές που συνδυάζονται με τις άλλες δραστηριότητες της Intelligent Media, όπως η ψηφιακή σήμανση.

Το 2012, η Intelligent Media προχώρησε στην ίδρυση και ενός τρίτου ανεξάρτητου business unit, αποτέλεσμα του οποίου ήταν το CareHub, ο πρώτος σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτόματος σταθμός μετρήσεων βασικών παραμέτρων υγείας (health station).

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
το εταιρικό προφίλ της intelligent media