Εμπορική εκμετάλλευση Smart Park

Smart Park

Από τον Φεβρουάριο του 2016, η Intelligent Media έχει αναλάβει την αποκλειστική προώθηση και διαχείριση των σταθερών διαφημιστικών θέσεων του εμπορικού κέντρου Smart Park.

Το εμπορικό κέντρο Smart Park

Το εμπορικό κέντρο Smart Park βρίσκεται στην περιοχή των Σπάτων και καταλαμβάνει μία έκταση 91 στρεμμάτων, γεγονός που το καθιστά το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα. Από την ανωτέρω έκταση, τα 30 στρέμματα είναι χώροι πρασίνου. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει 35.000 τ.μ. επιφάνειας εμπορικών χώρων, οι οποίοι φιλοξενούν τα ισχυρότερα brand names στο χώρο του λιανικού εμπορίου, κάνοντας έτσι την εμπειρία του shopping αξέχαστη.

Σε σύγκριση με άλλα εμπορικά κέντρα, το Smart Park διακρίνεται για την υψηλή και μοντέρνα αρχιτεκτονική του αισθητική, τους ελεύθερους χώρους του και τις υπαίθριες δραστηριότητές του. Ο θερινός κινηματογράφος, τα καταστήματα εστίασης και τα πάρκο αναψυχής (Play land), προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη. Το προφίλ του Smart Park, το καθιστά με διαφορά το πιο family-friendly εμπορικό κέντρο, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να βιώσουν μία εξαιρετική εμπειρία shopping και ψυχαγωγίας.

Η επισκεψιμότητα των 4,2 εκατ. το 2016 και οι μεγάλοι χρόνοι παραμονής του κοινού, καταδεικνύουν την μεγάλη διαφημιστική δυναμική του εμπορικού κέντρου.

Αποκλειστική εμπορική εκμετάλλευση από την Intelligent Media

Η Intelligent Media έχει αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα την προώθηση και διαχείριση των outdoor διαφημιστικών θέσεων του Smart Park. Λόγω της μεγάλης επιφάνειας που καλύπτει το εμπορικό κέντρο, υπάρχουν πολυάριθμες και διάφορων τύπων και μεγέθους διαφημιστικές θέσεις προς εκμετάλλευση. Οι θέσεις είναι διαθέσιμες στις πλαϊνές όψεις των κτιρίων, στις κυλιόμενες σκάλες, στις γέφυρες που συνδέουν τα εξωτερικά parking με το κέντρο, στους ανελκυστήρες και στα parking, υπόγεια και εξωτερικά. Στην παρουσίαση που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες διαφημιστικές θέσεις.

Είναι πιθανό να μην έχετε ενεργοποιημένο PDF plugin για να προβάλλετε το έγγραφο. Μην ανησυχείτε, μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ

Promotions

Το Smart Park διατίθεται και για τη φιλοξενία διαφόρων τύπων ενεργειών promotion. Λόγω της μεγάλης έκτασης του εμπορικού κέντρου, οι δυνατότητες είναι πολλές και μπορούν να περιλαμβάνουν προωθητικό προσωπικό, τοποθετήσεις προϊόντων, pop-up store, κ.α.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Εμπορική εκμετάλλευση Smart Park