Εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου οθονών Digital Signage του Ομίλου EUROMEDICA από την Intelligent Media.

την .

Την αποκλειστική εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου οθονών Digital Signage, που διαχειρίζεται η Sonak Α.Ε., στις κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου EUROMEDICA σε όλη την Ελλάδα, ανέλαβε η Intelligent Media από τον Νοέμβριο του 2010.

Το κανάλι του Ομίλου ενημερώνει και ψυχαγωγεί τους επισκέπτες και τους νοσηλευόμενους, πληροφορεί τους εργαζόμενους για τα νέα του Ομίλου και αποτελεί το κατάλληλο διαφημιστικό περιβάλλον για επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα στοχευμένο κοινό που αγγίζει τα 320.000 άτομα σε μηνιαία βάση.

 

Σε συνδυασμό με τα δίκτυα οθονών που λειτουργούν σε ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ, ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ & διαγνωστικά κέντρα ΔΙΑΓΝΩΣΗ δίνεται η δυνατότητα προβολής επιλεγμένων διαφημιστικών μηνυμάτων σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας προσεγγίζοντας 1.500.000 άτομα σε μηνιαία βάση.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου οθονών Digital Signage του Ομίλου EUROMEDICA από την Intelligent Media.