Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση ψυχαγωγικού και διαφημιστικού δικτύου 22 οθονών plasma & LCD στους χώρους του Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ

την .

Η Intelligent Media προχώρησε στο δεύτερο μεγάλο έργο εγκατάστασης οθονών plasma & LCD σε χώρο υγείας, με σκοπό την προβολή ψυχαγωγικού, ενημερωτικού και διαφημιστικού περιεχομένου. Στους χώρους του Δ.Θ.Κ.Α "ΥΓΕΙΑ" στο Μαρούσι εγκαταστάθηκαν 22 οθόνες, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε κανονική λειτουργία.

Οι οθόνες προβάλλουν ενημερωτικό, ψυχαγωγικό και διαφημιστικό περιεχόμενο. Για να δείτε ενδεικτικές όψεις των εγκατεστημένων οθονών, επιλέξτε εδώ.

Ο διαφημιστικός χρόνος προσφέρεται σε εταιρείες, οι οποίες επιθυμούν να διαφημιστούν στον χώρο του μαιευτηρίου, στοχεύοντας τους εργαζόμενους, πελάτες και επισκέπτες του Θεραπευτηρίου.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση ψυχαγωγικού και διαφημιστικού δικτύου 22 οθονών plasma & LCD στους χώρους του Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ