Εγκατάσταση οπτικού εξοπλισμού για λογαριασμό της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ στο Red Night Event στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace στην Θεσσαλονίκη

την .

Η Intelligent Media μετά από spec που διενήργησε η Philip Morris-Παπαστράτος, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση της οπτικής υποστήριξης σε όλα συνολικά τα events που θα υλοποιηθούν για το 2008. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας η Intelligent Media ανέλαβε την πρώτη οπτική επιμέλεια σε δυο ειδικές Red Night βραδιές του Βασίλη Τσιλιχρήστου και Αλέξανδρου Χριστόπουλου γεμάτες μουσική και χορό που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 24/12/2007 και 31/12/2007 αντίστοιχα με χορηγό την Philip Morris-Παπαστράτος.

 

Συγκεκριμένα, η βραδιά Red Night Event στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace όπου για την υλοποίηση της ενέργειας χρησιμοποιήθηκαν δυο Seamless 3x3. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο οπτικός εξοπλισμός προσέδωσε και στα δυο Red Night Events την πινελιά της Philip Morris καθώς και περισσότερη δόση θεάματος και ζωντάνιας.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Εγκατάσταση οπτικού εξοπλισμού για λογαριασμό της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ στο Red Night Event στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace στην Θεσσαλονίκη