Εγκατάσταση δικτύου οθονών ψηφιακής σήμανσης στα πλοία της Celestyal Cruises

την .

Εγκατάσταση δικτύου οθονών ψηφιακής σήμανσης στα πλοία της Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises επέλεξε την Intelligent Media, για να επιμεληθεί την εγκατάσταση δικτύου ψηφιακής σήμανσης στα τρία κρουαζιερόπλοια της, τα Celestyal Nefeli, Celestyal Crystal και Celestyal Olympia. Το έργο ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2016.

Η Intelligent Media διαμόρφωσε το δίκτυο οθονών των κρουαζιερόπλοιων και το μετέτρεψε σε δίκτυο οθονών ψηφιακής σήμανσης, προσθέτοντας επιπλέον δύο touch οθόνες σε κάθε πλοίο, οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να επισκέπτονται το on-board info platform της εταιρείας. Η μετατροπή σε δίκτυο ψηφιακής σήμανσης έγινε αφού προστέθηκαν συνολικά 18 players, έξι σε κάθε πλοίο.

Με την εγκατάσταση κατάλληλου hardware και software ψηφιακής σήμανσης, η Celestyal Cruises, απέκτησε ένα ιδιαίτερα δυναμικό μέσο marketing, το περιεχόμενο του οποίου μπορεί να διαχειρίζεται τοπικά το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Εγκατάσταση δικτύου οθονών ψηφιακής σήμανσης στα πλοία της Celestyal Cruises