Διαχείριση περιεχομένου και δικτύου ψηφιακής σήμανσης της Imperial Tobacco

την .

Διαχείριση περιεχομένου και δικτύου ψηφιακής σήμανσης της Imperial Tobacco

Η Intelligent Media επιλέχθηκε από την Imperial Tobacco, μία καπνοβιομηχανία με ισχυρή παγκόσμια παρουσία και ένα τεράστιο brand portfolio, για τη διαχείριση του περιεχομένου και του δικτυού ψηφιακής σήμανσής της, καθώς και για την τεχνική υποστήριξη αυτού. Η συνεργασία ξεκίνησε επίσημα από τον Απρίλιο του 2016 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Η Imperial Tobacco, συνεργάζεται με εκατό κεντρικά σημεία πώλησης καπνικών προϊόντων και έχει εγκατεστημένα δύο tablets στο καθ’ ένα από αυτά. Η λύση των tablets αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική για την εταιρεία, καθώς μειώνει κατά πολύ τα κόστη σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα προώθησης στο σημείο πώλησης. Ο αριθμός των διερχόμενων στα σημεία αυτά είναι πολύ μεγάλος, έτσι ο καταναλωτής πληροφορείται πάντα για ό,τι νέο έχει να επικοινωνήσει η Imperial Tobacco στους καταναλωτές της.

Το δίκτυο είναι κεντρικά διαχειριζόμενο από την Intelligent Media, με τις ανανεώσεις να γίνονται μέσω Internet, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η αλλαγή ή επικαιροποίηση του περιεχομένου, γίνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο.

Τέλος, η Intelligent Media παρέχει και τεχνική υποστήριξη κάτι που σημαίνει ότι αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα στον εξοπλισμό, οι τεχνικοί της Intelligent Media θα προβούν άμεσα στην αντικατάστασή του και στη σύνδεση του - εκ νέου - στο ήδη υπάρχον δίκτυο.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Διαχείριση περιεχομένου και δικτύου ψηφιακής σήμανσης της Imperial Tobacco