Διαφήμιση σε πλοία ακτοπλοϊκών γραμμών

combo

Από το 2015, η Intelligent Media δραστηριοποιείται στον τομέα της εκμετάλλευσης on-board διαφημιστικών μέσων σε πλοία εταιρειών της Ελληνικής ακτοπλοΐας. Η πρώτη σχετική συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη διαφημιστικού Δικτύου Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage Network) στα πλοία του στόλου των Blue Star και Superfast Ferries, μία προσπάθεια η οποία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη από πλευράς διαφημιστικής αποδοχής. Με την πάροδο του χρόνου, στο μέσο της ψηφιακής σήμανσης, προστέθηκαν και άλλες διαφημιστικές επιλογές, όπως τα ambient media που προσφέρουν σταθερή διαφημιστική προβολή με διάφορους τρόπους επί των πλοίων

Η σημαντική επιτυχία του συγκεκριμένου έργου, οδήγησε στη συνεργασία και με άλλους leaders του χώρου της Ελληνικής ακτοπλοΐας, με αποτέλεσμα το διαφημιστικό δίκτυο της Intelligent Media στην ακτοπλοΐα, να περιλαμβάνει σήμερα τις ακόλουθες συνεργασίες:

(επιλέξτε για περισσότερες πληροφορίες)

 • bsf
 • sff
 • hsw

 • LogoMinoanLines
 • logo fast ferries
 • logo agean speed lines

 • goutos lines

Το δίκτυο των συνεργαζόμενων ακτοπλοϊκών εταιρείων, εξυπηρετεί ένα επιβατικό κοινό που φθάνει τα 10 εκατ. σε ετήσια βάση, καθιστώντας το συγκεκριμένο διαφημιστικό μέσο ιδιαίτερα αποτελεσματικό, αλλά και ευέλικτο λόγω της δυνατότητας στόχευσης βάσει δρομολογίων και εξυπηρετούμενων προορισμών.

Ενδιαφέρομαι να διαφημιστώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Παρακαλώ εισάγετε ένα θέμα για το μήνυμά σας

Παρακαλώ εισάγετε ένα μήνυμα

Υποχρεωτικό πεδίο

Διαφημιστικό δίκτυο ψηφιακής σήμανσης

Μέσα από το Διαφημιστικό Δίκτυο Ψηφιακής Σήμανσης, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 10 εκ. επιβάτες που εξυπηρετούνται σε ετήσια βάση απο τις συγκεκριμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες. Ο μέσος χρόνος παραμονής των επιβατών ανέρχεται σε είναι 5 ώρες, καθιστώντας το επικοινωνία του διαφημιστικού μηνύματος ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Η προβολή του περιεχομένου στα εγκατεστημένα monitors γίνεται μέσω λογισμικού ψηφιακής σήμανσης, το οποίο επιτρέπει τον άμεσο έλεγχό του, καθώς και την παρακολούθηση της λειτουργίας του εξοπλισμού. Το προβαλλόμενο περιεχόμενο αποτελείται από διαφημιστικά spot τρίτων εταιρειών, περιεχόμενο των ακτοπλοϊκών εταιρειών, ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες (πρόγνωση καιρού και ώρας).

Το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης - σε όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες - αποτελείται από 154 monitor 43” και 32” σε κάθετη μορφή, τα οποία είναι τοποθετημένα σε επιλεγμένους χώρους μεγάλης επισκεψιμότητας σε πολύ κεντρικά σημεία επί των πλοίων (σαλόνια, μπαρ, εστιατόρια κλπ), στα οποία ο επιβάτης περνάει την περισσότερη ώρα του ταξιδιού του. Η Intelligent Media, εκτός της εμπορικής εκμετάλλευσης του δικτύου, διαθέτει τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου, ενώ είναι υπεύθυνη για την ορθή λειτουργία του δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, ο στόλος και τα εγκατεστημένα monitor σε κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία είναι:

 1. Blue Star & Superfast Ferries – 12 πλοία / 72 monitors
 2. Hellenic Seaways – 10 πλοία / 38 monitors
 3. Minoan Lines – 3 πλοία / 21 monitors
 4. Fast Ferries – 2 πλοία / 9 monitors
 5. Aegean Speed Lines – 1 πλοίο / 6 monitors
 6. Goutos Lines - 1 πλοίο - 4 monitors

Ambient media

Εκτός από τη δυνατότητα της διαφημιστικής προβολής μέσα από το δίκτυο της ψηφιακής σήμανσης, παρέχεται στις εταιρείες και η δυνατότητα branding μέσω των ambient media. Η συγκεκριμένη προβολή περιλαμβάνει το "ντύσιμο" σταθερών επιφανειών εντός των πλοίων, όπως κυλιόμενες σκάλες, εξωτερικές επιφάνειες θυρών ασανσέρ, γκαράζ, WC, συγκεκριμένες επιφάνειες εσωτερικών χώρων και επιφάνειες στο κατάστρωμα. Επιπλέον, σε επιλεγμένα πλοία του δικτύου, είναι διαθέσιμα lighboxes, τα οποία δέχονται backlit film.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες, έχουν την ευκαιρία να κάνουν branding των υπηρεσιών ή των προϊόντων τους για ολόκληρη τη θερινή σεζόν. Επιλέγοντας την προβολή μέσα από τα ambient media, πετυχαίνετε αύξηση visibility και μεγαλύτερο reach επιβατών.

Εκμεταλλευθείτε τη δυναμική των παραπάνω από 10 εκ. επιβατών του στόλου των ακτοπλοϊκών εταιρειών καθώς και την πολύωρη παραμονή του επιβάτη μέσα στο πλοίο και διαφημιστείτε μέσω των αποτελεσματικών τρόπων προβολής που σας προτείνει η Intelligent Media!

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα ambient media

ambient

@sea infotainment platform

Αποκλειστικά διαθέσιμη στα: Blue Star & Superfast Ferries και Hellenic Seaways

Πρόκειται για μία καινοτόμα, infotainment πλατφόρμα, διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες. Προσφέρεται δωρεάν, με απλή σύνδεση του επιβάτη στο Wi-Fi του πλοίου μέσω του smartphone, του tablet ή του laptop του. Είναι πλήρως δυναμική και αποτελεί το ιδανικό μέσο για αποτελεσματικές marketing ενέργειες στο σύνολο των πλοίων ή σε επιλεγμένα πλοία. Μέσα από την πλατφόρμα, οι εταιρείες μπορούν να προβάλουν την υπηρεσία τους ή το προϊόν τους μέσω banner, pop up banner, διαγωνισμούς, surveys, χορηγία section υπηρεσίας ή dedicated microsite.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την infotainment πλατφόρμα @sea

sea screens

Ποιοι μας έχουν εμπιστευθεί

logos clients ships

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210.68.56.820 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Ελληνικές ακτοπλοϊκές γραμμές