Δίκτυο Corporate Digital Signage για την Bayer CropScience Hellas σε 15 καταστήματα γεωργικών προϊόντων και αγροτικούς συνεταιρισμούς

την .

Από το 2008 η Bayer CropScience Hellas έχει το δικό της κανάλι μέσω του οποίου επικοινωνεί άμεσα και αποτελεσματικά με πελάτες και προσωπικό σε δεκαπέντε (15) επιλεγμένα καταστήματα γεωργικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Τα τρία τελευταία καταστήματα προστέθηκαν στο δίκτυο μόλις τον Φεβρουάριο του 2010 καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία μας για έναν ακόμη χρόνο.

Το δίκτυο αποτελείται από μία οθόνη 42 ιντσών και Η/Υ με ειδικό software Digital Signage σε κάθε κατάστημα και προβάλει ενημερωτικά θέματα, παρουσίαση & προώθηση προϊόντων, ειδήσεις, πρόγνωση καιρού, ψυχαγωγία και άλλα.

Μέσα από το συγκεκριμένο κανάλι, η Bayer CropScience έχει αποκτήσει ένα εξαιρετικά αποδοτικό μέσο πανελλαδικής επικοινωνίας με τους γεωπόνους και τους αγρότες και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία εικόνα μίας δυναμικής & εξελισσόμενης εταιρείας η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα στον αγρότη και τον γεωπόνο μέσω της προβολής ομάδων γεωργικών προϊόντων ανά περιοχή καλλιέργειας, της αναβάθμισης, διευκόλυνσης και απλούστευσης της ροής πληροφοριών και της άμεσης ενημέρωσης για έκτακτες ανακοινώσεις.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Δίκτυο Corporate Digital Signage για την Bayer CropScience Hellas σε 15 καταστήματα γεωργικών προϊόντων και αγροτικούς συνεταιρισμούς