Δίκτυο Advertising Signage στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από την Intelligent Media

την .

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι ο δέκατος τρίτος νοσηλευτικός οργανισμός που αποκτά το δικό του δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με τους επισκέπτες, τους νοσηλευόμενους και το προσωπικό του ξεκινώντας τη λειτουργία του στις 22 Μαρτίου. H Intelligent Media αναλαμβάνει την πλήρη παραγωγή και διαχείριση του καναλιού, το οποίο θα εκπέμπει σε όλους τους χώρους αναμονής της κλινικής, μέσω 27 οθονών. Το προβαλλόμενο περιεχόμενο αφορά ενημερωτικά θέματα υγείας για τη μαμά, το παιδί και την οικογένεια, ψυχαγωγικά θέματα και διαφημιστικά μηνύματα.

Σε συνδυασμό με τα δίκτυα οθονών που λειτουργούν σε ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ δίνεται η δυνατότητα προβολής επιλεγμένων διαφημιστικών μηνυμάτων στα μεγαλύτερα ιδιωτικά μαιευτήρα όπου πραγματοποιείται κατά μέσο όρο το 35% των γεννήσεων πανελλαδικά ετησίως*, προσεγγίζοντας ένα εξαιρετικά στοχευμένο κοινό που ανέρχεται στα 400.000 άτομα σε μηνιαία βάση.

* Πηγή: Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, 14-15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Δίκτυο Advertising Signage στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από την Intelligent Media