Δίκτυο ψηφιακής σήμανσης για το δίκτυο διαγνωστικών κέντρων Affidea - Ευρωιατρική

Affidea Ευρωιατρική

Η Intelligent Media προχώρησε στο σχεδιασμό και κατασκευή δικτύου ψηφιακής σήμανσης για την αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων Affidea - Ευρωιατρική. Το δίκτυο περιλαμβάνει όλα τα σημεία της αλυσίδας στην Αττική (Βάρη, 2 σημεία στον Πειραιά και Ψυχικό) αλλά και αριθμό διαγνωστικών κέντρων εκτός Αττικής.

Το δίκτυο αποτελείται από επαγγελματικά monitors της LG Electronics με δυνατότητα λειτουργίας 24 ωρών 7 ημερών, ενώ το περιεχόμενο είναι διαχειριζόμενο εξ αποστάσεως με τη χρήση της πλατφόρμας ψηφιακής σήμανσης OmniSpot, την οποία η Intelligent Media έχει κατασκευάσει αποκλειστικά με γνώμονα τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Οι οθόνες του δικτύου είναι εγκατεστημένες στους χώρους αναμονής των διαγνωστικών κέντρων και προβάλλουν διάφορους τύπους περιεχομένου, μέσω της κατάτμησης της οθόνης που προσφέρεται μέσω της πλατφόρμας OmniSpot.

Η Affidea - Ευρωιατρική χρησιμοποιεί το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης για την προώθηση των υπηρεσιών της, αλλά και για να εκπαιδεύει το κοινό γύρω από θέματα υγείας.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
www.intelligentmedia.gr