Δίκτυο διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης για τον όμιλο Ιατρική Διάγνωση

την .

Η Intelligent Media ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη δικτύου διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης για τον Όμιλο διαγνωστικών κέντρων Ιατρική Διάγνωση.

Δίκτυο διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης για τον όμιλο Ιατρική Διάγνωση

 

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει οθόνες LED 32 και 42 ιντσών και players ψηφιακής σήμανσης με το λογισμικό ψηφιακής σήμανσης OmniSpot, το οποίο έχει αναπτύξει η Intelligent Media για την υποστήριξη ανάλογων εφαρμογών ψηφιακής σήμανσης.

Το σύστημα ψηφιακής σήμανσης εγκαταστάθηκε στα ακόλουθα κέντρα του Ομίλου:

  1. ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
  2. ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΟΥ (2 κέντρα)
  3. ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
  4. ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΧΑΡΝΑΙ
  5. ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Το εγκατεστημένο σύστημα ψηφιακής σήμανσης χρησιμοποιείται για την επικοινωνία των διαγνωστικών με τους πελάτες τους και προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για την προώθηση νέων υπηρεσιών και την προώθηση προσφορών. Επίσης, χρησιμοποιείται γα την ανακοίνωση νέου εξοπλισμού και ειδικοτήτων, καθώς και σημαντικών πληροφοριών σχετικά με την κάλυψη των εξετάσεων από ιδιωτικές ασφάλειες και κρατικά ασφαλιστικά ταμεία.

Η διαχείριση του προβαλλόμενου περιεχομένου γίνεται εξ αποστάσεως από την Intelligent Media, η οποία είναι υπεύθυνη και για την παραγωγή περιεχομένου με τα ειδικά χαρακτηριστικά ΠΥ απαιτούνται από ένα δίκτυο ψηφιακής σήμανσης. Η Intelligent Media έχει επίσης αναλάβει και την τεχνική συντήρηση του εξοπλισμού.

Το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης επιτρέπει στον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση να εκμεταλλευθεί στο έπακρο την δυναμική της ψηφιακής σήμανσης ως μέσο και να το χρησιμοποιήσει για την αύξηση των πωλήσεων του, την εκπαίδευση των πελατών του σχετικά με θέματα υγείας και πρόληψης και την ενίσχυση της πελατειακής πιστότητας και εμπειρίας κατά την αναμονή στα συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα.

Η Intelligent Media, με την εκτενή εμπειρία που διαθέτει σε ανάλογα έργα από το 2005, υλοποίησε μία λύση, η οποία ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του Ομίλου Ιατρική Διάγνωση και του παρέχει την ευκαιρία να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να εκμεταλλευθεί όλες τις ευκαιρίες marketing που παρέχονται από την εφαρμογή ψηφιακής σήμανσης.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Δίκτυο διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης για τον όμιλο Ιατρική Διάγνωση