Δίκτυα Digital Signage

Η Intelligent Media αναλαμβάνει την υποστήριξη δικτύων Digital Signage σε πανελλαδική κλιμακα. Τα δίκτυα αυτά, πέραν αυτών που αναπτύσσει η Intelligent Media, μπορεί να είναι και υπάρχοντα δίκτυα άλλων κατασκευαστών.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης περιλαμβάνουν:

Ανακατασκευή δικτύου: Σε περιπτώσεις όπου το δίκτυο έχει κατασκευαστεί σε κάποια προηγούμενη χρονική περίοδο, η Intelligent Media αναλαμβάνει τον έλεγχο του εξοπλισμού σε προβληματικά σημεία εγκατάστασης, την επιδιόρθωση τυχόν βλαβών και την αντικατάσταση τυχόν προβληματικού εξοπλισμού (οθόνες προβολής, players αναπαραγωγής περιεχομένου, δικτυακός εξοπλισμός, κ.λ.π.).  Επίσης στις περιπτώσεις όπου το υπάρχον δίκτυο χρησιμοποιεί μεμονωμένα συστήματα αναπαραγωγής (stand-alone players), η Intelligent Media αναλαμβάνει την αναβάθμισή των σημείων με software κεντρικής διαχείρισης περιεχομένου (Digital Signage software).  Προς τούτο η εταιρεία έχει αναπτύξει ιδιόκτητο λογισμικό με την επωνυμία OmniSpot.

Διαχείριση περιεχομένου: Στην περίπτωση που το δίκτυο έχει μεμονωμένα συστήματα αναπαραγωγής (stand-alone players), η Intelligent Media αναλαμβάνει την παραγωγή των μέσων αναπαραγωγής (USB sticks, storage cards, DVD discs) και την αποστολή τους στα σημεία προβολής.  Κατά την περίπτωση που χρησιμοποιείται κεντρικό σύστημα διαχείρισης, η εταιρεία ανσλαμβάνει την παραγωγή, αποστολή και χρονικό προγραμματισμό του περιεχομένου μέσω του software κεντρικής διαχείρισης OmniSpot.

Συντήρηση εξοπλισμού: Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά τη συντήρηση του εγκατεστημένου εξοπλισμού ενός δικτύου Digital Signage και την επιδιόρθωση τυχόν βλαβών ή την αντικατάσταση προβληματικού εξοπλισμού.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες Διαχείρισης περιεχομένου και Συντήρησης εξοπλισμού παρέχονται στη βάση ετήσιων συμβολαίων.  Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης γνωρίζει εκ των προτέρων το κόστος αυτών των υπηρεσιών, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση των αναγκών του δικτύου του, σε προκαθορισμένους χρόνους μέσω Σύμβασης Επιπέδου Παρεχόμενων Υπηρεσιών (Service Level Agreement).

Αν οποιαδήποτε στιγμή προχωρήσατε στην κατασκευή ενός δικτύου Digital Signage και τα αποτελέσματα δεν είχαn ποτέ την απόδοση που αναμένατε λόγω κακού σχεδιασμού, υλικών ή υποστήριξης, η Intelligent Media είναι δίπλα σας για να δώσει και πάλι ζωή και αξία στο δίκτυο σας.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Δίκτυα digital signage