Γιατί να προτιμήσετε την ψηφιακή σήμανση ως μέσο εταιρικής επικοινωνίας

Corporate Signage είναι η δημιουργία ενός branded καναλιού μέσα από το οποίο μία επιχείρηση ή ένας οργανισμός μπορεί να επικοινωνήσει με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της.

Γιατί δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς με πελάτες και προμηθευτές. Θεωρήστε μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην αίθουσα αναμονής της οποίας, κάθονται πελάτες περιμένοντας τα αυτοκίνητά τους να επιδιορθωθούν. Τοποθετώντας στην αίθουσα ένα δίκτυο digital signage – σε αντίθεση με την προβολή ενός κοινού τηλεοπτικού καναλιoύ, μπορείτε να επικοινωνήσετε ειδικές προσφορές για τους πελάτες που εμπιστευτήκανε το αυτοκίνητό τους σε εσάς και να τους επιβραβεύσετε. Ή, σε ένα εταιρικό περιβάλλον, ένα δίκτυο digital signage στο lobby μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποδεχτεί προγραμματισμένη επίσκεψη από προμηθευτές, πελάτες και άλλους επισκέπτες - μια απλή κίνηση που χτίζει καλή θέληση.

Γιατί παρέχει σημαντικές και έκτακτες πληροφορίες πιο αποτελεσματικά. Καθημερινά μπορεί να δείχνει τις ειδήσεις, τον καιρό και τις τοπικές πληροφορίες. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ένα δίκτυο digital signage μπορεί να είναι ένα lifesaver, παρέχοντας εξαιρετικά σημαντικά μηνύματα συναγερμού προς τους εργαζόμενους και τους πελάτες και για τις τοποθεσίες εξόδου και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Γιατί παρέχει εσωτερικές πληροφορίες. Εταιρικά μηνύματα, υγεία και ασφάλεια, νέα, κ.α.

Γιατί ενισχύει το δεσμό των εργαζομένων με την εταιρεία και τα προϊόντα της. Προβολή των διαφημιστικών και των εταιρικών μηνυμάτων επί των δικτύων.

Γιατί επηρεάζει τη συμπεριφορά των πελατών. Τους κατευθύνει σε συγκεκριμένα σημεία, αυξάνει το χρόνο παραμονής των πελατών στο χώρο και άλλα.

Γιατί ενισχύει την εμπειρία του πελάτη. Μειώνει τον αντιληπτό χρόνο αναμονής σε χώρους αναμονής εστιατορίων, ουρές τραπεζών, κλπ.

Γιατί κερδίζετε χρόνο. Προετοιμάζοντας μια στατική, τυπωμένη αφίσα είναι εντάσεως εργασίας, δαπανηρή και χρονοβόρα. Το ίδιο μήνυμα μπορεί να δημιουργηθεί και να εμφανιστεί πολύ πιο γρήγορα με ψηφιακό σήμα. Προσθέστε επίσης και την επαναλαμβανόμενη δαπάνη της εκτύπωσης νέων προσθηκών καθώς αλλάζουν οι ανάγκες σε σχέση με την ενημέρωση. Στη μετάδοση μέσω Digital Signage, το νέο μήνυμα με μερικές πληκτρολογήσεις είναι έτοιμο. Δε θα αργήσετε να δείτε τα οφέλη (ROI).

Γιατί αυξάνεται η αποδοτικότητα των εργαζομένων. Φανταστείτε μια μικρή βιομηχανική μονάδα όπου η Διοίκηση θέλει να επικοινωνήσει ζωτικές πληροφορίες στις εκατοντάδες των εργαζομένων. Ίσως είναι οι ποσοστώσεις παραγωγής σε σχέση με τις επιδόσεις των εργαζομένων. Ίσως είναι πληροφορίες που είναι σημαντικές για την ομαλή ροή τμημάτων που συνεργάζονται μεταξύ τους, ίσως είναι η επισήμανση της ώρας για φαγητό ή μετάδοση στιγμιότυπων από κοινωνικές εκδηλώσεις. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που μία επιχείρηση θα ήθελε να επικοινωνήσει. Και το ποιο σημαντικό είναι ότι το digital signage έχει τη δυνατότητα να παρέχει σημαντικές πληροφορίες ζωτικής σημασίας για τους εργαζομένους διατηρώντας το εργασιακό περιβάλλον ασφαλές, φιλικό και αποδοτικό.

Digital Signage FAQ

Δείτε τις απαντήσεις σε μερικά συχνά ερωτήματα.

Γιατί Corporate Signage

Διαβάστε τι θα προσφέρει η ανάπτυξη ενός δικτύου corporate signage στην εταιρική σας επικοινωνία.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Γιατί να προτιμήσετε την ψηφιακή σήμανση ως μέσο εταιρικής επικοινωνίας