Ανανέωση της προβολής κοινωνικού μηνύματος της Roche Diagnostics για το διαγνωστικό HPV DNA test, στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media

την .

Roche_ananeosi_sinergasia_psifiaki_simansi

Στην ανανέωση της προβολής κοινωνικού μηνύματος για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της πρόληψη κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας με το καινοτόμο HPV DNA test,  προχώρησε η Roche Diagnostics, στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media. Η πρώτη προβολή της καμπάνιας σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα η καμπάνια να προβληθεί στο δίκτυο οθονών των μαιευτικών κλινικών ΙΑΣΩ και Γένεσις Θεσσαλίας για ένα ακόμα έτος.

Το HPV DNA test εγγυάται τον εντοπισμό των επικίνδυνων τύπων του ιού HPV που ευθύνονται για την ανάπτυξη καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, από την πρώτη κιόλας εξέταση. To πολύ συγκεκριμένο target audience του test, οδήγησε την Roche Diagnostics να επιλέξει για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γυναικείου κοινού, μερικές από τις μεγαλύτερες μαιευτικές κλινικές.

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Ανανέωση της προβολής κοινωνικού μηνύματος της Roche Diagnostics για το διαγνωστικό HPV DNA test, στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media