Ανανέωση συνεργασίας με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ

την .

ψηφιακή σήμανση στον όμιλο υγεία

Η Intelligent Media και ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ ανανέωσαν τη συνεργασία τους στο κομμάτι της λειτουργίας, διαχείρισης και εμπορικής εκμετάλλευσης των δικτύων Advertising Signage.

Τα συγκεκριμένα δίκτυα, με οθόνες σε όλους τους χώρους υποδοχής και αναμονής του κοινού σε Υγεία, Μητέρα και Λητώ, λειτουργούν από το 2005 και η ανανέωση της συνεργασίας επισφραγίζει και επιβεβαιώνει τα οφέλη που αποκομίζει  ο όμιλος από τη λειτουργία των δικτύων αυτών και αντίστοιχα την αποτελεσματικότητα, λόγω της στόχευσης συγκεκριμένης ομάδας κοινού, που απολαμβάνουν οι διαφημιζόμενοι από την προβολή διαφημιστικών και ενημερωτικών μηνυμάτων σε αυτά.

Τα δίκτυα Advertising Signage ουσιαστικά αποτελούν το τηλεοπτικό κανάλι του εκάστοτε νοσοκομειακού οργανισμού όπου μπορεί να προβάλει πληροφορίες, ενημερώσεις, ψυχαγωγικά θέματα και real-time περιεχόμενο όπως καιρό, ειδήσεις, νέα και πολλά άλλα.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Ανανέωση συνεργασίας με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ