Ανανέωση συνεργασίας με την BGP, για την προβολή του Brufen στα πλοία της Attica Group

την .

brufen spot δίκτυο ψηφιακής σήμανσης

Σε ανανέωση της 5μηνης συμφωνίας προχώρησε η Intelligent Media με τη φαρμακοβιομηχανία BGP, με σκοπό την προβολή του προϊόντος της Brufen σε όλα τα πλοία Blue Star Ferries και Superfast Ferries.

Μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα της αρχικής συνεργασίας των δύο εταιριών, αποφασίστηκε ότι η ενέργεια θα «τρέξει» την καλοκαιρινή σεζόν, από το Μάϊο έως και τον Σεπτέμβριο, ακολουθώντας το ίδιο προωθητικό πλάνο με την περσινή χρονιά. Η προβολή γίνεται αρχικά στις οθόνες ψηφιακής σήμανσης που η Intelligent Media έχει εγκαταστήσει στα πλοία και διαχειρίζεται εμπορικά. Επιπλέον, το προϊόν προβάλλεται στα ambient media των πλοίων και πιο συγκεκριμένα στα light boxes, καθώς και στην αγγλική έκδοση της μεγαλύτερης infotainment πλατφόρμας στον χώρο των μεταφορών, @sea, την οποία η Intelligent Media έχει δημιουργήσει για λογαριασμό της Attica Group.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Ανανέωση συνεργασίας με την BGP, για την προβολή του Brufen στα πλοία της Attica Group