Ανάπτυξη της onboard infotainment πλατφόρμας @sea για την Attica Group

την .

@sea_home

H Intelligent Media επιλέχθηκε από την Attica Group για να αναλάβει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της on-board infotainment πλατφόρμας της (συνδυασμός ψυχαγωγίας και ενημέρωσης) με την ονομασία @sea. H πλατφόρμα ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2015 και ήταν εγκατεστημένη σε όλα τα πλοία της Attica Group, Blue Star και Superfast Ferries μέχρι την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν του 2016.

H πλατφόρμα @sea, είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες των πλοίων οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν σε αυτή μέσω του wifi του εκάστοτε πλοίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλατφόρμα δεν απαιτεί σύνδεση στο internet για οποιαδήποτε λειτουργία της και ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί ελεύθερα σε αυτή.

Η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες πληθώρα υπηρεσιών, από ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό όπως το menu των εστιατορίων και καφετεριών που στεγάζονται εντός του πλοίου μέχρι και παιχνίδια. Ο χρήστης μπορεί να βρει επίσης τον οδηγό του πλοίου στο οποίο επιβαίνει, πρακτορεία από τα οποία μπορεί να κλείσει εισιτήρια όταν φτάσει στον προορισμό του, σχέδια του πλοίου που τον ενημερώνουν για τις παροχές του πλοίου, καθώς και οδηγίες και βίντεο για την ασφάλεια των επιβατών σε περίπτωση κινδύνου. Επίσης, ο επιβάτης που είναι συνδεδεμένος στο @sea, μπορεί να δημιουργήσει τη δική του μουσική playlist, επιλέγοντας το είδος της μουσικής και τα τραγούδια που τον ενδιαφέρουν και να ακούει, offline πάντα, τη μουσική που του αρέσει. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα κάποιος δει τον καιρό, τη θέση του πλοίου πάνω στο χάρτη και να συνδεθεί με μία κάμερα που είναι τοποθετημένη στην πρύμη του πλοίου, έτσι ώστε να βλέπει live, τι συμβαίνει χωρίς να χρειαστεί να παραβρίσκεται εκεί. Επίσης, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν διάφορα δορυφορικά κανάλια μέσω της υπηρεσίας tv@sea.

Τέλος με κάποια χρέωση, ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας @sea, απλώς τοποθετώντας τον κωδικό του internet που έχει προμηθευτεί από τη reception του πλοίου. Επίσης, με μία μικρή χρέωση, ο επιβάτης μπορεί να παρακολουθήσει On-demand ταινίες μέσω της υπηρεσίας movies@sea.

Η πλατφόρμα ακολουθεί την τάση του Bring Your Own Device (BYOD), καθώς η μόνη προϋπόθεση για να συνδεθεί ο χρήστης σε αυτή, είναι να διαθέτει δική του κινητή συσκευή, όπως smartphone, tablet ή laptop.

Η πλατφόρμα @sea όμως είναι μια εξαιρετική λύση και επιλογή όχι μόνο για τους επιβάτες του πλοίου, αλλά και για τους διαφημιζόμενους. Ο μεγάλος αριθμός επιβατών ο οποίος χρησιμοποιεί τα πλοία της Attica Group. και ταυτόχρονα επισκέπτεται την πλατφόρμα, είναι πολύ ελκυστικός για την επιχείρηση που θέλει να προωθηθεί. Για το λόγο αυτό η Intelligent Media, ανέπτυξε πολύ και το διαφημιστικό κομμάτι της πλατφόρμας, επιτρέποντας στους διαφημιζόμενους να τοποθετήσουν προωθητικά banners, τα οποία θα εμφανίζονται στους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα. Επιπλέον, είναι δυνατή η διενέργεια διαδραστικών ενεργειών, όπως διαγωνισμοί, surveys και mobile couponing. Μετά το τέλος της κάθε καμπάνιας, η Intelligent Media, παρέχει αναλυτικά αποτελέσματα στον διαφημιζόμενο, μέσω μίας custom made πλατφόρμας καταμέτρησης αποτελεσμάτων η οποία εγγυάται ακριβή αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαφημιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εξειδικεύσουν την καμπάνια τους ανά πλοίο, αλλά και να επιλέξουν πλοία στα οποία θα τρέξει η καμπάνια, παρέχοντας τους έτσι μεγαλύτερη στόχευση και αποτελεσματικότητα.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Ανάπτυξη της onboard infotainment πλατφόρμας @sea για την Attica Group